Hartanah Dicari

Tanah diperlukan segera…

Kuala Selangor, Perak, Terengganu dan Negeri Sembilan.

Sila Postkan Geran, Plan fotostate dan Gambar Tanah sekali.

Alamat : No 29b kg. tun abd. razak, 44000 kuala kubu bharu, selangor

Email : syukrilan@yahoo.com

No. Pone : 0192361080

Syukrilan ( Ejen Hartanah ).

Tanah Di Terengganu Untuk Dijual.

1. Luas 6.1 Ekar

Harga : Rm 180k per/ekar.

Rizab Melayu.

Lokasi Tanah sedikit berbukit amat sesuai untuk Ternakan Industri Sarang Burung Walit.

Komen-komen
  1. mike berkata:

    saya dari sabah, ada banyak tanah nak jual.bagaimana nak jadi agen tuan, adakah tuan ada pembeli tanah yg minat tanah kat sabah

  2. Alias berkata:

    Saya ada dua lot tanah 2 ekar tiap satu lot, sesuai untuk projek sarang burung, harga jualan RM 85 tiap lot. minat hubungi saya.

  3. Alias berkata:

    Ralat. RM 85K tiap lot.

  4. PIAN berkata:

    saya ada tanah utk dijual di kg telaga papan,SETIU,TERENGGANU…tanah seluas 1 1/4 ekar brhrga 120K…….kedudukan strategik brdekatan dgn pntai n sungai……sesuai utk industri burung walit……berminat:sila hbungi sy di talian 014-5413441

  5. nadley abdullah berkata:

    Saya ada sebidang tanah seluas 2.5 ekar dekat Kuala Berang,Terengganu.Kawasan ini berbukit dan sesuai untuk buat sarang burung walit.Lokasi tidak berada dekat kawasan perumahan.

  6. nadley abdullah berkata:

    Jika berminat contact no 013-9345890 untuk temujanji.

  7. jefri berkata:

    sy ada 18 lot tanah bangunan sesuai di jadikan tpt sarang burung walit di bukit payong , terengganu. Harga dari 40k-50k satu lot
    hubungi saya 010-3358063

  8. Nor Azura berkata:

    Saya ada 2 ekar tanah di Mukim Sungai Raya, Pasir Panjang , Port Dickson untuk dijual. Sesiapa yg berminat sila hubugi saya melalui email bfc171272@gmail.com

  9. syed ishak bin syed manan berkata:

    salam,
    saya sangat berminat untuk menjadi agen hartanah tuan di sarawak…adakah tuan memerlukan tanah di sarawak….saya juga amat berminat untuk melibatkan diri dalam perusahaan burung walit…semoga kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim…kalau perlu tanah di sarawak,saya boleh aturkan….

    • ANNA berkata:

      Saya mempunyai tanah seluas 2.22 ekar di Daerah Kabong -Roban Sarawak…..Kawasan tanah saya tu memang meletup dengan projek sarang burung Walet sekarang…Harga tawaran bermula RM65,000 seekar…sesiapa yang betul2 berminat nak buat business projek sarang burung ni…boleh contact saya…
      Siapa cepat dia dapat…

  10. yunus berkata:

    hubungi saya jika anda inginkan tanah utk pertanian atau perniagaan 014-5508291 En yunus

  11. nora berkata:

    saya ada 9 ekar tanah ladang getah yang sedang menghasilkan 1800kg getah sebulan. tanah di temerloh pahang. Jika berminat hubungi saya 0179352278

  12. bart berkata:

    salamss ..
    tanah di nilai ada 13ekar utk dijual ..

    hubungi sy bart2020@gmail.com

  13. shuhaimi berkata:

    Berminat untuk berkongsi projek burong walit di Kg Gajah Perak. Tanah dan fasiliti sedia ada.

  14. Khasbi Binti Basri berkata:

    Saya dan suami ada sebidang tanah pertanian seluas 3.0 ekar pajakan 99 tahun di kawasan Bukit Cerakah. Kawasan redup dan sejuk. sekeliling ada pokok kelapa sawit dan tanaman kontan. Ifra api air Insya-Allah lengkap.

    Sangat sesuai untuk MEMBINA RUMAH BURUNG WALITt/ atau pun TEMPAT KEDIAMAN dengan pemandangan yang sangat harmoni dan indah. Jauh dari bunyi bising kenderaan.

    Harga Jual RM 12.00 sekaki persegi.
    JIka berminat sila hubungi:
    Hj. Omar bin Hj Hashim Tel: 013-3855915
    Khasbi Binti Basri Tel: 019-6426583

  15. Khasbi Binti Basri berkata:

    TANAH TEPI JALAN BATU 20 JERAM, SUNGAI BULUH, KUALA SELANGOR

    Tanah seluas 1/2 ekar, Freehold sangat sesuai untuk pelaburan. Pembinaan RUMAH BURUNG WALIT adalah sesuai. Tapak bangunan rumah atau pun kedai juga sangat sesuai.

    Jika berminat sila hubungi:

    HAJI OMAR BIN HAJI HASHIM
    TEL: 013-3855915

  16. rostam berkata:

    tanah 0.5ekar di wakaf tapai sesuai untuk ternakan burung walet untuk disewa ,
    hubungi segera 0199012771

  17. azimi berkata:

    Tanah nak dijual dilangkawi..kepada jutawan2 walet..dan orang persendirian..tanah
    Bergeran,,pertanian freehold..kampong.(.Harga boleh dirunding)(sesuai untuk rumah burung walet..)
    Untuk keterangan lanjut..email:Barokahniaga@gmail.com
    (http://wwwpermatalangkawi.blogspot.com)

  18. azimi berkata:

    Tanah dipulau langkawi nak dijual..segera.Harga boleh dirunding…layari:http://wwwpermatalangkawi.blogspot.com.atau email: Barokahniaga@gmail.com

  19. Syed Sahal berkata:

    Saya mempunyai tanah di tepi tasik Bukit Merah, Perak. Sesuai dengan penternakan burung walit. Berminat untuk ‘joint venture’ boleh hubungi saya 0195722761

  20. ghazali abdullah berkata:

    saya ada tanah getah 6 ekar lebih di sg dua K Pilah, getah berusia 11 tahun , ada jalan masuk , ada sumber air . Lot kedua dari jalan besar, Harga RM45k seekar, sesuai juga utk burung walit

  21. ghazali abdullah berkata:

    saya ada tanah getah 6 ekar lebih di sg dua K Pilah, getah berusia 11 tahun , ada jalan masuk , ada sumber air . Lot kedua dari jalan besar, Harga RM45k seekar, sesuai juga utk burung walit, berminat call saya
    ghazali;0192792281

  22. Zamasari Ismail berkata:

    Saya ingin menjual tanah yang sesuai untuk pembangunan perumahan seluas dua ekar di belakang hospital setiu terengganu. Harga RM220,000.00. Hubungi saya melalui hp 0139389261

  23. Adnan Nordin berkata:

    Berminat untuk cari tanah di Johor,saya boleh tolong carikan. Untuk mengetahui, boleh hubungi saya melalui e-mel : nandec_64@yahoo.com, Tel : 0105299415

  24. hamid berkata:

    saya ada 2ekar suku tanah untuk dijual di slim river. tanah pertanian malay rezab. hendak dijual dengan harga RM45,000/ekar. tanah ada road access.
    sekiranya berminat boleh hubungi saya.
    0122067519
    hamidore@gmail.com

  25. kiniti siming berkata:

    saya ada tapak untuk membuat rumah sarang burung valet seluas 3 ekar di atas bukit kawasan kk sabah dan tempat itu banyak burung layang layang besar@valet saya tidak menjual tapi saya menyewakan tempat ini kepada yang berminat dekat jalan dan air boleh di tarik dgn menggunakan weterpam harga sewa boleh runding tell saya kiniti siming 0128365071 ic 771130 12 5641 pemilik tanah .

  26. Abdullah Safiei berkata:

    Tanah pertanian seluas 0.98 ekar di Rawai, Bkt Payong Marang Terengganu. Harga RM160,000. Kemudahan jalan raya, elektrik dan air ada. Berminat call 013-9103311. Abdullah safiei.

  27. Agus S Kep MKes berkata:

    dijual tanah di bahaur kabupaten pulang pisau kalimantan tengan
    letak tanah strategis dipinggir jalan dekat kota, pas untuk posisi sarang walet, walet sanagt banyat di daerah bahaur, berminat hubungi agus 085348035889 ataw 081348691771

  28. norriha berkata:

    saya ada tanah pertanian di bukit kelulut dengan keluasan x sampai 1 ekar.tanah terbiar .di jual dengan harga rundingan.harga tidak terlalu mahal janji masing2 puas hati dengan harga rudingan.hubungi saya 0179636692

  29. yie berkata:

    Saya ada tanah seluas 1 lot bersaiz 569 meter persegi di kampung pulau serai,Dungun,Terengganu.Kawasan ini di tepi bukit dan sesuai untuk buat sarang burung walit.boleh dtg tengok dulu..harga RM55k tapi boleh runding lagi…call yie : 0179050069

  30. Azman berkata:

    salam….saya ada tanah pertanian ( sawah ) hakmilik sendiri di Mukim Langgar Dalam Daerah Pekan Pahang seluas 2 ekar, berdekatan dengan IKM Pekan dan SK Langgar juga perumahan…disebabkan tidak dapat dijaga saya ingin menjualnya dengan kadar segera dengan harga yang berpatutan…kepada sesiapa yang berminat untuk membeli silalah hubungi saya Udin – 0133283444….maklumat tambahan lagi …Daerah Pekan terkenal dengan Industeri Burung Walit….justeru itu tanah saya ini amatlah sesuai kerana ia juga berdekatan dengan sungai…wasallam

  31. Ashiqin berkata:

    salam & selamat sejahtera,
    saya berminat dgn industri burung walit nie..tapi x tahu mcm mana nak mulakan…saya bercadang untuk memulakan di ashan melaka, boleh sesiapa advice saya sama ada tempat itu sesuai atau tidak…

    terima kasih…

  32. azam berkata:

    ada tanah utk rumah burung… hubungi saya 016-7698969 Endau Mersing Johor

  33. fizi berkata:

    salam..saya fizi,saya ada tanah untuk dijual.kawasan melaka, tanah international,harga 3j…sangat sesuai untuk kawasan pembinaan..kepada yg berminat..sila hubungi 017-5221533

  34. firdaus berkata:

    salam…saya pemilik asal tanah di Bera Pahang, sesuai untuk membina rumah burung walit dengan harga RM70,000. berdekatan sungai..dan berhadapan jalan masuk. berminat hubungi firdaus di 0139854210.
    Geran ada pada saya.

  35. Rahmat berkata:

    salam. saya, ada tanah kelapa sawit di Trengganu untuk dijual, keluasan 2000 ekar. Harga keseluruhan rm60 juta shj. berminat hubungi Rahmat 012 3620293

  36. Nor berkata:

    Tanah untuk di sewa, tepi jalan berdekatan dengan Hospital Setiu Terengganu.
    Hubungi : Puan Nor 019-7738361

  37. syafina ishak berkata:

    Salam..saya ada sarang burung kelulut untuk dijual.Harga boleh dirunding.sesiapa berminat bolehlah menghubungi saya Ibrahim 0176668173.

  38. ein tuba berkata:

    Saya ada banyak tanah untuk dijual di pulau langkawi sesuai dgn berbagai perniagaan dan burung walit jika berminat pm sya 0174674288-azrin

  39. Norafendi Abdullah berkata:

    Ada tanah 3ekar utk dijual di kuala pilah, N9. Berdekatan dgn jalan utama seremban-kuala pilah, hubungi call/sms 01f20687781

  40. rony berkata:

    saya jual tanah di gayang kota kinabalu sabah

    keluasan tanah 9 ekar
    RM25 perkaki
    berhadapan dengan laut….

    sesiapa yang berminat hubungi saya 01125338102 (Rony)
    kita runding sampai jadi…

  41. Cik Lina berkata:

    Saya ada se lot tanah keluasan 600mp. Sesuai utk rumah lot banglo. Tanah utk dijual segera rm65k. Tidak perlu tambun… sudah ada jln tar.. tanah lokasi di belukar gorek alur limbat marang terengganu. Sesiapa berminat sila pm atau hubungi terus di nombor 0145399262.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s