Sarang Burung Walit Campuran SRITI untuk dijual.

01 Oktober 2011 ——–Kuala Kubu Bharu dibawah ini terdapat gambar yang mana ia Sarang Burung Walit / Walet / Sriti untuk dijual kepada Pembeli yang ingin membeli dengan Harga Tinggi. Sarang walit ini telah dijumpai dan ingin dijual kepada yang berminat. Sarang walit ini bukan datang dari RBW yang dibina namun ia dijumpa kerana ketika Burung Walit sedang membuat sarang nya diluar kawasan juah dari RBW orang lain.Lihat gambar di bawah ini yang telah saya sediakan :

Jumlah pengeluaran sarang burung ini tidak lah banyak hanya sekitar 150 gram untuk setiap bulan. Warna sarang burung walit ini adalah bewarna Silver bercampur dengan sarang sriti dan masih baru. Sekira ada diantara Pembeli yang berminat dan ingin kepastian boleh datang ke  Kuala Kubu  Bharu berjumpa dengan saya untuk melihat sendiri jenis Sample sarang walit yang saya simpan itu sekiranya benar-benar untuk membeli sarang burung ini.Sila lihat video sarang burung walit yang selesai saya upload ke Youtube,sila klik Video di bawah ini :

Kami mencari pembeli sarang walit yang sanggup membeli dengan Harga Tinggi, untuk kepastian boleh datang ke kuala kubu bharu untuk melihat sindiri walit yang saya simpan.Semua bayaran dalam bentuk Tunai sahaja kami terima ini kerana Stok sarang pun tidak lah banyak,jadi Bayaran Tunai lah amat mudah dilakukan.

sekiranya ada yang berminat maka bolehlah menghubungi saya melalui :

Nama : syukrilan.

Phone : 0192361080.

Email : walit2009@yahoo.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: