Mp3 Suara Burung Walit Sangat Murah Kini..

Posted: Oktober 18, 2010 in Uncategorized

Ya betul, suara burung walit/walet ini amat lah murah saya jual, kepada bakal-bakal pembeli amat beruntung dan berbaloi ini kerana kenapa suara walit ini Murah harganya ia ada  sebab iaitu :

1.     Suara Burung walit/Walet ini mempunyai 3 suara :

a. Suara memanggil Burung.

b. Suara dari dalam Bangunan.

c. Suara dari Luar Bangunan.

Ini yang saya kata murah…!! ketiga-tiga suara burung walit ini sudah berada dalam satu Mp3 ini.

2.     Untuk makluman bakal-bakal Pembeli 1 sahaja Suara Burung Walit yang dijual di Pasaran boleh mencecah Ribuan Ringgit setiap satu, anda dinasihati Wajib membeli  3 suara walit ini namun dengan membeli Suara Burung Walit dari saya anda kini ” Jimat Banyak ” kerana ketiga-tiga Suara Burung Walit sudah ada dalam Mp3 cd ini.

3.     Untung…untung…. kenapa..? dalam Mp3 Suara Burung Walit ini terdapat satu suara DELAY SOUND yang mana apabila anda mainkan dengan  Mp3 Muzik player, kedengaran suara burung ini BERGEMAR di LANGIT solah-olah terdapat banyak Burung Walit disitu tapi sebenarnya tidak…hahaha..ini lah dia namanya Delay sound yang terdapat di dalam MP3 SUARA BURUNG WALIT ini.

4.     Kelebihannya juga Mp3 Walit ini sudah di Format dalam bentuk Mp3 apabila anda Play nanti suara burung walit akan sentiasa berbunyi dan ia tak akan behenti selagi anda tidak Off Sound nya..

5.     Dengan sebuah Mp3 Suara Burung Walit ini ia boleh mainkan sehingga 8 jam lamanya. ketiga-tiga suara walit ini amat memainkan Peranan Besar memanggil Burung Walit Generasi Ke-2 datang masuk bersarang dalam Rumah Burung Walit kita nanti.

6.     Harga Rm 350.00 tidaklah mahal saya rasakan berbanding dengan hasil RIBUAN RINGGIT anda terima setiap bulan, untung…untung..untung lagi….semuanya untung kenapa….? Dengan bayaran sebanyak Rm 350 anda akan dapat sebuah Pendrive Komputer Percuma dari saya yang akan saya POS LAJU nanti.Suara Burung Yang berada di dalam Pendrive Komputer ini tak akan mudah rosak dan anda akan menerima Suara Burung walit yang Asli dari saya tanpa ada sedikit pun Bunyi Muzik atau juga Back Ground Muzik dan sebagainya.

Berminat ingin membeli Suara Burung Walit sila hubungi saya di Nombor : 0192361080 ( syukrilan ).

Advertisements
Komen-komen
  1. LAU berkata:

    Halo boss, adakah ia sesuai digunakan dalam rumah walit baru? Harga boleh kurang lagi?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s