Suara Burung Walit / Suara Burung Walet Untuk Dijual..

Salam sejahtera kepada pengunjung-pengunjung, penternak-penternak burung walit, saya ada menjual suara  burung walit sila lihat di bawah dan klik..

Suara Burung Walit Untuk Dijual.

Saya sengaja menyelitkan muzik sekali bagi mengelakkan suara burung ini di copy, ia juga sebagai kawalan  kepada saya, kepada sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi saya di no. 012-6785878 ( Syukrilan ), email : syukrilan@yahoo.com atau boleh lihat Laman Blog saya iaitu : http://www.burungwalit.wordpress.com

Sekiranya anda membuat bayaran kepada saya sila msgkan alamat kediaman anda untuk saya mengeposkan suara burung ini dalam bentuk USB ( Pandrive).

Saya akan berikan suara burung dalam bentuk Pendrive sebab kualiti suaranya tidak rosak, anda juga boleh menggunakannya sampai bila-bila dan menyalin sebagainya.

Suara Burung ini saya beli dari seorang Pengusaha Cina dari Kuala Selangor yang mana kini beliau digelar Jutawan burung walit kerana mempunyai income ratusan ribu ringgit sebulan.

Suara burung ini juga saya beli dengan beliau dengan harga Rm 300 oleh itu saya juga akan menjualnya dengan harga yang sama diatas.

Suara burung walit ini agak unik kerana terdapat suara memanggil burung, suara dari luar bangunan dan suara dalam bangunan rumah burung, suara burung ini sudah di edit menggunakan system komputer oleh beliau walaupun kita tahu terdapat lebih kurang 50 suara burung walit yang belum pernah anda dengar.

Sekiranya berminat dengan suara burung ini bolehlah melayari http://www.burungwalit.wordpress.com

Advertisements

10 Respons

 1. Tuan, tak boleh kurang harganya

  • Kalau encik nak kurang kena datang jumpa saya kat kuala kubu bharu. berminat sila hubungi saya / sms ke no. 0126785878 ( syukrilan ).

 2. saya mau beli

 3. saya berminat

 4. Salam…

  Saya berminat nak beli suara walit dalam tiga jenis:;

  Suara inap,suara pikat dan suara prodaktif

  klu ada beri respon…

 5. sy mau beli tp sy d sabah

 6. saya minat n mau beli. tapi saya kat sarawak.

 7. assalamualaikum…tuan <dimanakah saya boleh dapatkan kaset lengkap dengan speaker pemanggil burung walet,berapakah harganya?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: