Masa depan industri sarang burung walit/walet, burung walit, gambar sarang burung walit, kelebihan burung walit, pembeli sarang burung walit

Posted: Februari 8, 2009 in Uncategorized

Untuk pengetahuan pengunjung masa industri sarang burung walit amat cerah kerana permintaan terhadap sarang  burung walit/walet amat tinggi, apa yang saya tahu permintaan sarang ini tidak cukup, china adalah negara utama pengimport sarang burung walit ini. Ialah memang harga sarang burung jatuh sedikit sebab ekonomi dunia sekarang ni anda pun tahu agak meleset sedikit.

Burung walit sebenarnya banyak di persisiran pantai dan di kawasan bandar yang mempunyai koloni yang agak banyak. Anda boleh lihat diinternit bagaimana rupanya burung ini, didalam Laman Blog ini ada 2 gambar burung walit yang boleh anda saksikan sekiranya sesiapa belum mengenal pasti rupa burung ini.

Kelebihan burung ini pula ialah sarang nya yang mahal dan memberikan kebaikan dalam kesihatan bagi para peminum sarang nya. sarang burung walit berupaya menyembuh pelbagai jenis penyakit.

Pembeli Sarang burung Walit anda boleh klik di internit taip pembeli anda boleh jumpa di internit.

Advertisements
Komen-komen
  1. donny widjaya berkata:

    bisa tak pak cik minta alamat email dan no telepon bayer sarang burung walet

  2. Muhammad Assegaf berkata:

    http://pengusaha-sarang.blogspot.com/ saya pengusaha dalam bidang sarang burung walet gua/moyen dan jg seriti gua dalam partai besar maupun kecil dan apabila anda mempunyai sarang burung walet gua dan seriti gua seperti pinus,campur,rumput laut,ijuk DLL silahkan hubungi no 085233333979 dan 081913444443

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s